Benfika ve skvělé formě!

20.01.2013 21:38

Respect - Benfika 0:11

Góly: Čáp 3, Máca F., 3, Nečas 2, Máca M., Krejčí, Zapletal

Dnes se konalo již třetí kolo zimní ligy ve Střelicích.Benfika si chtěla zpravit chut po ne příliš vydařeném minulém kole,kdy prohrála v obouch utkáních.Avšak musela se obejít bez několika opor zejména citelnou ztrátou je zranění kapitána Klapala a neúčast golmana Nováčka. První dnešní zápas sehrála Benfika proti týmu Respect. Od úvodního hvizdu byla Benfika aktivnějším celkem a soupeře přehrávala ve všech směrech.Především dvojce Filip Máca a kontroverzní útočník Filip Čáp přiváděli obranu soupeře k šílenství skvěle zahrávanými rohovými kopy po nichž vedla Benfika 2:0. Benfika ovládla zápas nevýdaným způsobem a v polovině utkání měla pohodlný náskok 7:0. Zbytek utkání se dohrával v trénikovém tempu soupeře a hladovou touhou hráčů Benfiky po vstřelení nějaké te branky navíc. To vše se povedlo na výtečnou a Benfika rozstřílela Respect rozdílem třídy vysoko 11:0. Čisté konto vychytala brankářská dvojka týmu Martin Kozák.

Hodnocení trenéra: V tomto zápase mě potěšil výkon všech hráčů.Nikdo nevypustil žádný souboj a i za jasného vedení hráči stále bojovali a vytvářeli si další a další brankové příležitosti.Z mého pohledu to bylo velice vydařené utkání.

 

RLF ! - Benfika 2:5                          

Góly: Krejčí 2, Nečas, Čáp, Knol

K druhému dnešnímu zápasu nastoupila Benfika proti týmu RLF který je momentálně na samém dně tabulky.Opět sme bylo od začátku týmem který tahal za kratší konec. Po perfektní a milimetrové přihrávce Davida Jedličky otevřel skore zápasu Filip Čáp. O chvilku později se do šance probojovala nová akvizice týmu Telnický fantom Miroslav Knol a dopřál Benfice ještě pohodlnější náskok 2:0. Poté přišla slabší chvilka celého týmu kdy jsme přestali hrát a dovolili jsme soupeři snížit. Soupeř poté zvíšil obrátky a dostával Benfiku pod tlak. Ten ovšem rázně odmítl zaskakující kapitán Jiří Nečas a neuvěřitelnou bombou která div nezbortila branku vrátil klid na kopačky našich borců. Od té doby už Benfika pohodlně kontrolovala hru a přidala ještě dvě branky které vsítil urostlí bek našeho týmu Jan Krejčí. Za zmínku stojí i dělovka Jirky Nečase která zvedla ze sedaček nejednoho přihlížejícího diváka, bohužel skončila na levé a poté na pravé tyči a pak už ji brankář soupeřů kontroloval. Soupeři se povedlo ke konci snížit ale to už nic neznamenalo vzhledem k vedení o čtyři branky. Benfika tedy zvládla i druhé dnešní utkání a vyhrála nad mužstvem RLF 5:2.

Hodnocení trenéra: V našem druhém dnešním utkání sme předveli opět kvalitní výkon. Jen mě trochu mrzí výpadek který přišel v polovině utkání naštěstí se hráči brzy vzpamatovali a nedošlo k nejhoršímu. Jinak se mi výkon v obouch dnešních zápasech líbil a sem s ním spokojený.Jen tak dál hoši!!!!!

 

Autor článku: Klapal Patrik

Zpět