Zhodnocení Zimní Ligy

12.04.2013 16:21

Nováček zimní ligy jménem Benfika se zůčastnila 6. ročníku Zimní Futsalové ligy ve Střelicích.

Benfika sehrála 24 zápasů během tří měsíců s bilancí 10 - 4 - 10. Konečné umístění se 34 body a se skórem 64:56 bylo na 13. místě.

V bráně především čaroval Nováček Marcel s Kozákem Martinem, jednou zasahoval Zapletal Ondřej.

 

Otázky a odpovědi hráčů: Jak by jsi hodnotil Zimní ligu? Myslíš, že nám to prospěje pro herní výkon do jarní části ligy? Nejlepší hráč Zimní ligy?

 

Kozák Martin

- Myslím si, že je to výborná zimní příprava a že nám to určite pomůže na zlepšeni hry na jaro, protože jsme si mohli zahrát s týmama z vyšší třidy. Nejlepší hráč Macek.

Čáp Filip

- Jo tak super zkušenosti rostou určitě :)) a nelepší Jedla Macek Džanek klíčoví hráči, takže ti přesně neřeknu spíš celý tým super.

Krejčí Jan

- Zimní ligu bych hodnotil jako vydařenou. Zkusili jsme si, že se můžeme rovnat s týmy z vyšších soutěží a dokonce je i porážet, na druhou stranu dokážeme strašně lehce podcenit. Těžko hodnotit nejlepšího hráče, výborně zachytal Marcel Nováček, ale hrál sotva polovinu zápasů. Takže jako nejlepšího hráče hodnotím Davida Jedličku, který měl po celou zimní ligu stabilní výkony a benfika se o něj mohla opřít.

Nováček Marcel

- Prospěje nám to určitě, protože se naše hra podobá už o něco víc futsalu a začlenili se naše dvě zahraniční posily, ale moc dobře bych ju nehodnotil, nedokázali jsme skončit do 10týho místa (ikdyž jenom asi o bod) a hlavně tam na poslední zápas nebyly párky a rozhodčí byli tak na 5. třídu, která ani neexistuje. Nejlepší hráč sem byl já nebo Džanek, abych nehlasoval pro sebe. :(

Zapletal Miloš

- Myslím, že to byla dobrá zkušenost a nejvíc si to asi dával Džanek.

Miroslav Knol

- Zímni liga byla v pohodě, určitě bylo lepší ji hrát než nehrát. Myslím si, že nám to určitě prospěje, víc jsme si na sebe zvykli a tak. Nejlepší byl asi Džanek a Macan.

Máca Filip

- Zimní ligu hodnotim kladně, nemluvim o vysledcích, ale myslím si, že nám to hodně dalo. Takže tim chci odpovědět i na druhou otázku což znamená, že ano, jak ty prohry tak i ty výhry nám toho hodně daly. Myslím, že nám to prospělo a v rámci herních výkonů si myslim že u každýho to zlepšeni půjde vidět. Nejlepší hráč zimní ligy je: Benfika Újezd, jako celek nemůžu říct nejlepšího hráče, protože každý mšl svůj výbornej zápas a zároveň taky ten slabši.

Nečas Jiří

- Zimní ligu hodnotím kladně pro tým, jdou vidět herní výkony hráčů navrch. Během 24 zápasů určitě každej získal zkušenosti a věřim, že do jarní části určitě budou potřeba. Poslední zápasy byli herně famózní a doufám, že v neděli na tyto výkony navážeme. ( 14.4 startuje jarní část) Skvěle se prezentoval Honza Krejčí s 18ti góly, které byli v některých zápasech hodně důležitý.

 

Klapal Patrik a Jedlička David hodnotí nejlepšího hráče Honzi Krejčího.

 

Celková tabulka střelců Benfiky v Zimní lize:

  1. Krejčí Jan           18  (Celkově 8. Místo v lize)
  2. Čáp Filip             10
  3. Nečas Jiří            9
  4. Jedlička David      5
  5. Knol Miroslav       5
  6. Máca Filip           4
  7. Klapal Patrik        3
  8. Máca Matěj         3
  9. Zapletal Miloš      3

 

Benfika tuto neděli 14.4.2013 odstartuje jarní část ligy na hřišti Srbské od 9:00 s týmy SOŠ OOM B a Saňaři C.

 

 

 

 

Zpět